Akustični folk punk/rock koncert to soboto v [A]Infoshopu na Metelkovi

by okrožje21

Britanski folk punker Sam Stephens a.k.a. Sat Nav Sam je trenutno na svojem kolesarskem popotovanju okoli sveta. Na poti se ustavlja v različnih mestih in igra akustične folk koncerte. To soboto, 4. junija, se bo tako ustavil tudi v Ljubljani in nastopil v [A]Infoshopu na Metelkovi. Dogodek se prične odvijati ob 20h.

Sat Nav Sam je leta 2010 prekolesaril pot od Land’s Enda na skrajnem jugozahodu britanskega otoka do škotske vasice John O’Groats na njegovem skrajnem severovzhodu. Vmes pa igral vsepovsod; po festivalih, majhnih mestih, na ulici in v klubih.

Avgusta 2010 pa sta se se Sam in njegovo dekle Sarah Jones odločila, da odideta na pot okoli sveta. Začela sta v Angliji, nadaljevala čez Francijo in Španijo do severne Afrike, od koder sta imela namen potovati naprej proti Egiptu, a sta se zaradi nestabilnosti na širšem območju morala vrniti v Evropo. Zdaj čez njen vzhodni del nadaljujeta svojo pot v smeri Kitajske.

Pred koncertom bo Sat Nav Sam s slide showom na kratko predstavil še svojo pot od Land’s Enda do John O’Groatsa in lani začeto pot okoli sveta. Verjetno pa se lahko poleg nastopa Sat Nav Sama nadejamo še nastopa dua The Tumblewheels. V njem namreč poleg Sama igra tudi njegovo dekle Sarah Jones.

Vstop je prost, zaželjeni pa so prostovoljni prispevki.

Advertisements